Giftfria produkter för kropp & hem

Ett företag som jag gillar skarpt är Klockargårdens.

Hos dom finner man ljus, tvålar, diskmedel, tvättmedel, oljor m.m. Deras egna produkter tillverkar de i den lilla byn Norberg med fokus på rena och naturliga ingredienser.

Jag är personligen kär i deras schampoo – det både doftar underbart och lämnar håret rent och mjukt. Men rekommenderar varmt deras övriga sortiment också – superbra för dig som vill börja städa hemma utan giftiga kemikalier men som inte vill expreimentera med eller har tid eller intresse till att göra eget.

Men – att tvätta håret med tvättnötter?

Ja, jag vet det låter helt galet men det är faktiskt väldigt effektivt och blir riktigt rent. Jag har provat alla möjliga olika märken för low poo och no poo i alla dess prisklasser och denna pärla är bäst! Det är dessvärre inte lika härligt när man har ett gäng blekningar i håret och behöver göra regelbunda inpackningar för det blekta håret blir torrt. Längtar efter att ha sparat ut mitt hår så pass att just det är bortklippt och jag kan återgå till denna 🙂

Undrar du något? Fråga på!