This post is also available in: enEnglish (Engelska)

Det pågår ju hela tiden – samtalet om oss själv med oss själva.

Och vad det är vi säger, ÄR betydelsefullt. Det driver våra beteenden och känslor och skapar den världen vi har omkring oss.

Stanna upp en stund och lyssna, vad för sanningar är det du säger till dig själv om dig själv på daglig basis? När du tittar dig i spegeln på morgonen, när du klär dig för jobbet, när du äter lunch med kollegorna på jobbet, när du är hemma med din partner – vad är det din inre dialog säger till dig, om dig själv?

När du hittad något – kanske brukar du säga något i spegeln varje morgon? Fundera en sväng på det; är det verkligen sant? Om du skulle fråga en förälder, ett syskon eller en nära vän, kanske din partner, skulle de hålla med?

When you change the way you look at things the things you look at change

Wayne Dyer

 

Publicerat av:carinlagergren

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.