Det är så lätt att falla in i rädsla, leva där och fastna i känslor av hjälplöshet och hopplöshet. Att tänka på ”mig” och ”mitt”, att skylla på allt och andra och glömma att titta inåt. Oavsett det som händer där ute så ligger kraften inom oss själva att välja hur vi förhåller oss till den verklighet vi möter.


Så, när livet känns hopp- och hjälplöst – Hjälp någon annan! Gå och ge av dig själv och din tid till någon som behöver hjälp. Litet eller stort. Att byta perspektiv och se vad vi har att vara tacksamma över, se hur andra kan ha sämre förutsättningar och se vad vi själva kan bidra med både ger till den du hjälper och dig själv!


Vi är alla en och samma energi. Bryt ner ditt eget ego, dina egna destruktiva sanningar och hjälp någon annan så ska du se att du mår bättre efteråt, – den energi du sänder ut kommer tillbaka.


Glädjs du med andra, hjälper du andra genom genuin kärlek och omtanke – så kommer detta reflektera tillbaka på dig.


Publicerat av:carinlagergren

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.