When you feel helpless, help someone else

Det är så lätt att falla in i rädsla, leva där och fastna i känslor av hjälplöshet och hopplöshet. Att tänka på ”mig” och ”mitt”, att skylla på allt och alla och glömma att titta inåt. Oavsett det som händer där ute så ligger kraften inom oss själva att välja hur vi förhåller oss till den verklighet vi möter.

När livet känns hjälplöst, hjälp någon annan. Gå och ge av dig själv och din tid till någon som behöver hjälp. Litet eller stort.

Vi är alla en och samma energi. Personen du hjälper är du och du är hen. Bryt ner ditt eget ego, dina egna destruktiva sanningar och hjälp någon annan så ska du se att du mår bättre efteråt, dels pga den glädje du givit någon annan men också för att den energi du sänder ut kommer tillbaka.

Glädjs du med andra, hjälper du andra genom genuin kärlek och omtanke – så kommer detta reflektera tillbaka på dig.

Namasté