Snabb meditationsövning

Här kommer en toksnabb meditation som du kan ta fram precis när som helst! Fungerar lika bra i en stressad kö på stan som i en lugn stund hemma. Anpassa dina andetag efter situationen och vad som känns rätt för dig.

Ta ett djupt andetag och pressa mjukt ihop tumme och pekfinger och tänk: PEACE.

Andas ut och pressa ihop tumme mot långfinger och tänk; BEGINS

Andas in och pressa tumme mot ringfinger och tänk; WITHIN

Andas ut och pressa tumme mot lillfinger och tänk; ME

Alternativt kan du tänka: KÄRLEK – LEVER – INOM – MIG eller, JAG – ÄLSKAR MIG – SJÄLV, eller kanske LIVET – KOMMER – ORDNA – SIG. Vad som helst som positivt kan hjälpa dig i den situationen som stressat dig.

<3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.