För 11 år sedan (2008) så köpte jag Eckhart Tolles bok ”En ny jord”. Samtidigt så höll Oprah i en webbkurs tillsammans med författaren där man vecka för vecka skulle gå igenom alla kapitel och läsare världen över fick möjlighet att ställa frågor. Det här var ju verkligen revolutionerande på den tiden, webbkurs – live (!)

Jag minns att det tidigt i boken står något i stil med att ”om du inte är redo – kommer den här boken inte säga dig någonting”. Och det var verkligen så det var! Jag förstod lite, men det mesta var bara ”för” svårt att ta in. Något försök ca 2 år efter det kom jag något närmre men det var först senare, runt år 2012, som polletten trillade ner och sedan dess har jag varit helt frälst! Det är den bok jag tummat mest i och som jag alltid vill ha vid nattduksbordet <3

Förra veckan släppte Oprah dessa avsnitt igen, denna gång på sin Podcast ”Super Soul Sunday” och jag lyssnade gladeligen påväg in till jobbet och nu i måndags kom så avsnitt nummer 2 av 10.

Jag rekommenderar varmt att nu köper boken och efter nu läst kapitel ett slår på episod ett av Oprah och Eckharts kurs.

Förutom på podcast hittade jag den även här;  https://archive.org/details/EckhartTolleAndOprahWebcast-2009 och det finns på YouTube och sådär. Oprahs egna sida kommer vi tydligen inte åt ifrån Sverige, men är man i USA ligger avsnitten där.

Lycka till! 😉

Publicerat av:carinlagergren

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.