Då var det klart! Jag kommer stå på Harmoni Expo mässan 30-31 mars, kom gärna förbi och säg hej!

Mässan är, för att använda deras egna ord,: En inre harmonimässan med mångfald inom ämnen som personlig utveckling, holistisk hälsa och spiritualitet. 300 utställare i två stora hallar – över 100 föredrag och workshops!

Tanken är att jag ska ge Reikibehandlingar på plats, knyta upp kontakter för kommande utbildningar jag kommer hålla i. Men självklart kan man också rådfråga mig om coaching, kostrådgivning osv. Jag kommer antagligen att sälja lite av mina malas och armband också, vi får se hur många jag hinner få ihop 😉

Biljett köper du här: Biljetter.

Är du redan reikihealer är du varmt välkommen att ansluta till den Reikicirkel jag driver med min vän Ann-Marie. Vi håller till på hennes salong i Äppelviken 1 g/mån, gruppen hittar du här; Stockholm Reikiträffar

Hoppas vi ses!

Publicerat av:carinlagergren

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.