This post is also available in: enEnglish (Engelska)

Äntligen ny månad och dags för ett nytt projekt! 🙂 Vad jag gjorde i Januari hittar ni här, och för Februari ligger länkat här.

Projektet för Mars-månad blir att återuppta en morgonrutin. Den har tidigare bestått av en stunds meditation eller yoga för att sätta intentionen för min dag. Allt för ofta rusar dagen på och det är lätt att ryckas med i jobb och helt missa att lyssna inåt , i alla fall för mig. Börjar jag dagen med att ta tid för mig och lyssna inåt så har jag mycket lättare att få en dag och att lyssna till kroppens behov av rörelse, vätska, mat, vila etc.  Jag upplever också att det påverkar min närvaro under dagen, både med mig själv och i samtal med andra. Det blir en helt annan kvalité i dagen för mig själv, men även för de jag möter. Jag tycker att vi har ett ansvar i vad för energi vi bär med oss i mötet med andra, det skapar ringar på vattnet för det du själv sänder ut reflekteras tillbaka till dig och vidare i omgivningen.

Så idag skriver jag ihop en morgonrutin till mig själv att följa nästkommande dagar här i Mars. Det får blir ett litet ”tvång” såhär i början, jag kommer vilja dra mig kvar i sängen och hoppa över även fast jag innerst inne vet hur bra det är för mig att komma igång. Så är det bara. Jag får vila i att om jag ser till att följa rutinen, vare sig jag vill eller inte, resten av månaden, så kommer de positiva effekterna ta fart och när vi är inne i April-månad så kommer jag inte vilja sluta.

Har du någon bra morgonrutin att dela med dig av? Jobbar du något med din energi under dagen eller åker du bara med?

Publicerat av:carinlagergren

En tanke på “”Happiness Project” – Mars!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.