This post is also available in: enEnglish (Engelska)

Då är det ny månad och dags att komma på en bra positiv förändring jag ska fokusera på! 🙂 <3

För April månad blir det – Stå till tjänst / Hjälp någon annan! Jag tänker att det bästa sättet till göra andra lyckliga är genom att vara glad och lycklig själv. Och att det bästa sättet för att själv vara det är att andra är det, så det går liksom varvet runt och kommer tillbaka. Att allt det du sänder ut, den energi du ger ut i världen kommer tillbaka till dig.

Jag ställer ofta upp för andra och hjälper där jag kan men det här månaden ska jag vare lite extra vaksam och se – finns det människor runt mig jag kan hjälpa? Okända i kollektivtrafiken eller på mataffären? Vänner och familj? Det räcker med något litet. Under April månad ska jag se hur jag varje dag kan vara till tjänst för andra.

Vad jag gjorde i Januari hittar ni här, för Februari ligger länkat här och Mars här.

 

I kärlek & gemenskap

/Carin

Publicerat av:carinlagergren

En tanke på “Happiness project – April!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.