This post is also available in: enEnglish (Engelska)

Så var Juni och sommaren här! Efter en härlig helg på Sweden Rock Festival men fantastiskt väder och härliga vänner är jag nu tillbaka i Stockholm och redo för den här månadens utmanig. Efter att ha klurat lite har jag kommit fram till något så litet och enkelt som att; Ta rast!

Jag har jobbat väldigt hårt under första halvan av 2019 och då blir det lätt att hoppa över, om inte själva lunchen så – lunchrasten. Det är så oerhört viktigt att vi får återhämtning i vardagen för kroppen förstår inte skillnaden mellan att vi exempelvis stressar av jobbet eller blir jagade med spjut. Den slår på kamp-, flyktresponsen oavsett. Det gör oss ännu mer stressade, skapar tunnelseende och lämnar inte så mycket utrymme för alternativa lösningar. Så – för att verkligen vara effektiv under denna lite mer hektiska period av mitt liv ska jag nu ägna månaden åt att verkligen ta en ordentlig lunchrast och fikapaus <3

Har ni något bra projekt för att öka livskvalitén denna månad?

Mer om Happiness project 2019 och tidigare månader; Januari här, Februari här , Mars här, April här och Maj här.

Publicerat av:carinlagergren

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.