This post is also available in: enEnglish (Engelska)

Hej va tiden går!

Redan närmar det sig Juli-månad. Jag är lite tidigt ute men jag åker ju på semester på fredag så behöver skriva ihop detta inlägg redan nu, så jag verkligen är ledig sen! 🙂 För det är faktiskt vad som är mitt lilla lyckoprojekt för Juli är – att vara helt ledig på semestern! Vi åker iväg på motorcykel i 2 veckor och då är det ju inte ens möjligt att ha med datorn eller kolla telefonen i farten – så, det bådar ju gott! Att koppla av och koppla ner är inte helt lätt i dagens samhälle men jag ska göra mitt allra bästa!

Vad gör du för dig själv denna Juli? ❤️

Mer om Happiness project 2019 och tidigare månader; Januari här, Februari här , Mars här, April här, Maj här och Juni här.

Publicerat av:carinlagergren

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.