Kursdatum bokade för Reiki I & Reiki II enligt Usui & HolyFire® III

Kursen är för nybörjare och du behöver inte ha några förkunskaper.

Nyhet! Kurs i Hudiksvall! (Möjlighet för Örebro finns, kontaka mig vid intresse)

Plats och datum kommer lite längre ner, även information om hur du anmäler dig.

Under kursen varvas teori och praktik och du får uppleva att både ta emot och ge reikibehandlingar. Kursen bygger mycket på samtal och upplevelse och det är i samspelet med varandra som ni lär er allra mest.

Varmt välkommen för din egna läkning och utvecklings skull men efter kursen är slutförd är du också diplomerad att kunna ge Reiki till andra om så önskas.

Kursen innehåller:

* Reiki upplevelser – inre guidad meditation och healing
* Reikins natur och historia
* Reiki-idealen
* Handpositionerna i Reiki
* Att ge en komplett Reiki behandling till dig själv och andra.
* De japanska Reikiteknikerna enligt Dr. Usui; Gassho meditation, Reiji-Ho: Att använda den inre vägledningen om hur och var du ska behandla, Byosen Skanning, Kenyoku: Torrbad, en metod för att rena ditt energifält, Koki-ho: Använda din andning för att hela, Gyoshi-ho: Skicka Reiki med ögonen.
* Hayashis healing guide
* Distanshealing med Reiki
* Reiki II symbolerna: Hur du ritar dem, aktiverar dem och använder dem. De olika användningssätten gås igenom och deras innebörd förklaras och praktisk övning.
* Placeringar av Reiki I och Reiki II Holy Fire ges (tidigare kallade initieringar)
* Kursmaterial och diplom.

Reiki är en energimedicin som låser upp spänningar, både fysiskt och mentalt, det är stressreducerande, ger djup avslappning, ökar välbefinnandet och underlättar för kroppens egna läkning. Det förutsätter ingen religiös tro eller övertygelse, varken för utövaren eller den som blir behandlad. Reiki kan ges och tas emot av alla, oavsett om man är spirituellt eller vetenskapligt lagd.

Reiki är godkänt av WHO, klassas som rehabiliterande friskvård av Skatteverket och modern modern forskning visar att metoden är effektiv. Det är en holistisk behandlingsmetod, som utgår från att kropp och psyke är en helhet. Därför behandlar man oftast hela kroppen och man arbetar på både det fysiska och det emotionella planet samtidigt för att lösa upp och frigöra spänningar. Detta görs dels genom fysisk beröring, som aktiverar ”må-bra-hormoner” i kroppen som till exempel oxytocin, och dels genom kroppens energisystem (som vid exempelvis akupunktur och akupressur).

Vad kan man använda Reiki till?
Insomningsproblem, ångest, stress, hjärna på högvarv, muskelvärk, mentala och fysiska spänningar, för att nämna några – det är verksamt på så mycket.
Många fysiska åkommor har en psykisk eller emotionell orsak; värk och spänningar orsakas t.ex. ofta av stress, sorg, oro och undanträngda känslor. När vi löser upp och frigör spänningarna kan känslorna komma upp till ytan och du för möjligheten att bearbeta dom.

Lärare Carin Lagergren: Jag är Karuna® Reiki Master och har sysslat med Reiki sedan 2015. Förutom det är jag också TFT & EFT Master, livs- och relationscoach, kostrådgivare, utbildad inom yogans anatomi men ingen särskild lärarskola så håller i enklare klasser. Jag håller till egna lokaler i Bromma, Stockholm, där jag sysslar med allt detta och mer.

När jag undervisar följer jag internationella riktlinjer (läs mer på; www.reiki.org) och använder kurmaterial som tagits fram av William Lee Rand. De har sin grund i Usui Reiki och kursen är sedan utökad med Holy Fire® IIl.

Kursen hålls över 2 dagar (lördag, söndag) och kostar 2.700kr ink. moms, per person och inkluderar kursmaterial, lunch och fika.

Tider är ca 09:00-17:00 lördag och 09:00-16:00 söndag.

KURSDATUM HUDIKSVALL:

  • 7 & 8 Mars

Återkommer med adress

KURSDATUM STOCKHOLM:

  • 21 & 22 Mars

Adress:

Drottningholmsvägen 364, Bromma.
Egen källaringång

T-bana Abrahamsberg 400m
T-bana Brommaplan 600m

Anmäl dig genom att maila mig på: info@carinlagergren.com eller i nedan kontaktformulär.

🙏🏼❤️

Kram!✨

 

Publicerat av:carinlagergren

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.