This post is also available in: enEnglish (Engelska)

Kurs i KarunaReiki® Master enligt HolyFire® III.

För att kunna gå kursen behöver du visa upp ett diplom för Reiki Master (alltså ha gått Reiki I, II, ART och Master kurs). KarunaReiki® Master är en fortsättning på Reikisystemet utvecklat av William Lee Rand (det går att läsa mer under ”class descriptions” på Internationella Reiki centrets hemsida.) Karuna är sanskrit och betyder barmhärtig handling. Karuna handlar till stor del om självkärlek och empatiska handlingar gentemot sig själv och andra. Det handlar också om att läka det inre sårade barnet.

Kursen innehåller:

 • Registering pga. varumärkesskydd och information om detta
 • KarunaReikins® ursprung och innebörd.
 • 8 energistrålar/symboler och dess användningsområden
 • Praktik i att behandla med de 8 symbolerna
 • KarunaReiki® mastertändning
 • Mässande och toning (chanting)
 • Kursmaterial och Diplom

De 8 Karuna®Reiki strålarna/Symbolerna

 1. Förbereder mottagaren för att ta emot djupt helande och är bra vid problem från tidigare liv.
 2. Helar på cellnivå, djupt liggande problem som omedvetna mönster, barnmisshandel, sexuella övergrepp, skuggjagets problem och karmiska problem.
 3. Fyller mottagaren med kärlek och kan användas för att hela relationer och utveckla medkänsla. Hjälper till vid ovanor och missbruk och att skapa nya goda vanor.
 4. Grundar mottagaren genom att hela de lägre chakrana och stärka förbindelsen med jorden. Den renar också sinnet, skapar beslutsamhet och hjälper till att manifestera mål. Den kan användas i slutet av en behandling för att integrera och avsluta healingprocessen.
 5. Integrerar mottagarens högre jag i kroppen, förbättrar inlärningsförmåga och kommunikation, samt ökar kreativiteten.
 6. Ger mottagaren styrka att ta sin rättmätiga plats, vara oberoende och förverkliga sina mål. Den är också en jordhealingenergi som förstärker mottagarens kontakt med naturen.
 7. Helar det förflutna, frigör rädsla och skapar frid och förtroende till livet. Den kan hela sömnproblem och ångest, samt öka klärvoajans.
 8. Hjälper mottagaren att bli jordad, manifestera mål och prioritera, samt verkar för att harmonisera mänskligheten.

Kursen hålls över 3 dagar (fredag, lördag, söndag) och kostar 5.700kr ink. moms, per person och inkluderar kursmaterial, lunch och fika.

När jag undervisar följer jag internationella riktlinjer och använder material som tagits fram av William Lee Rand. De har sin grund i Usui Reiki och är utökade med Holy Fire IIl.

För mer information kontaka mig på info@carinlagergren.com eller i nedan kontaktformulär.