This post is also available in: enEnglish (Engelska)

Många känner sig förvirrade av alla olika hälsoråd i media. Jag hjälper dig att se vad som är sant för just dig, vi gör det här för att skapa glädje och energi, inte ångest och oro. Vill du läsa mer om hur jag tänker kring hälsa så gör det det här; Hälsa – för mig

Många har hälsomål de vill uppnå. Det kan handla om en önskan att må bättre eller något mer specifikt, kanske har läkaren bett dig att göra en livsstilsförändring men inte talat om hur du konkret ska gå till väga? Först och främst pratar vi om vad du vill uppnå med din kost och lägger upp en plan på hur vi når dit, tillsammans. Tänk på det som att du har en PT som hjälper dig att få in goda vanor i vardagen 🙂

Jag tittar på hur flera olika faktorer påverkar din hälsa och energi – t.ex. kost, träning, andning, sömn, återhämtning, miljö och hur du mentalt mår. Du behöver inte någon förkunskap, det viktiga är att vi tittar på var du är idag och vart du vill komma, och när. Utifrån vad du berättar för mig om din livssituation, hur din kropp mår idag och vad ditt mål är lägger vi sedan upp en individuell plan för dig. Jag skippar gärna allt vad det gäller kaloriräkning och tror mer på en långsiktig lösning där jag jobbar med hälsa som en helhet – men, har du ett specifikt önskemål om att gå ner i vikt eller vill jobba utifrån ex. kalorier så gör vi såklart det.

Jag hjälper dig med vägledning och tips, som t.ex vad som bör finnas på dina inköpslistor, hur du ska tänka när du städar skafferiet och vad du bör undvika, varför & vad du ersätter det med. Jag kommer vara din hejjarklack och hjälpa dig precis så mycket eller lite du vill och behöver. Vissa önskar uppbackning varje dag, andra vill stämma av veckovis för för en tredje kan det vara en kombination.

Många av mina kostrådgivningar sker online där vi har kontakt via mail vilket betyder att du inte behöver passa några tider eller befinna dig på ett specifikt ställe.

Hoppa gärna på någon av mina Onlinekurser för optimalt stöd och hjälp med recept, inköpslistor etc.

 

<3