Kostrådgivning

Superfoodimage_digitaluse

Kostrådgivning – hur går det till?

Många har hälsomål de vill uppnå. Det kan handla om en önskan att må bättre eller något mer specifikt, kanske har läkaren bett dig att göra en livsstillsförändring men inte talat om hur du konkret ska gå till väga?

Först och främst pratar vi om vad du vill uppnå med din kost och lägger upp en plan på hur vi når dit, tillsammans 🙂 Tänk på det som att du har en PT som hjälper dig få in goda vanor i vardagen.

Det viktiga är att vi tittar på var du är idag och vart du vill komma, och när. Utifrån vad du berättar för mig om din livssituation, hur din kropp mår idag och vad ditt mål är lägger vi upp en individuell plan för dig.

Jag hjälper dig med vägledning och tips, som t.ex vad som bör finnas på dina inköpslistor, hur du ska tänka när du städar skafferiet och vad du bör undvika, varför & vad du ersätter det med. Jag kommer vara din hejjarklack och hjälpa dig precis så mycket eller lite du vill och behöver. Vissa önskar uppbackning varje dag, andra vill stämma av veckovis för för en tredje kan det vara en kombination.

Många känner sig förvirrade av alla olika hälsoråd i media. Jag hjälper dig att se vad som är sant för just dig, vi gör det här för att skapa glädje och energi, inte ångest och oro. Vill du läsa mer om hur jag tänker kring hälsa så gör det det här; Hälsa – för mig

 

För mig handlar det om att hitta balans för hälsa sinne, kropp och själ. Om att vara schysst mot sig själv och mer om att lägga till än ta bort. Att hitta den metod som faktiskt går att hålla fast vid. Och om att hitta synergier.