Gratis tips!

TIPS 1 – Meditationsteknik

Här kommer en toksnabb meditation som du kan ta fram precis när som helst! Ta ett djupt andetag och pressa mjukt ihop tumme och pekfinger, sedan tumme och långfinger, timme och ringfinger och sist tumme och lillfinger.

  • När du pressar tumme mot pekfinger tänk; PEACE
  • När du pressar tumme mot långfinger tänk; BEGINS
  • När du pressar tumme mot ringfinger tänk; WITHIN
  • När du pressar tumme mot lillfinger tänk; ME

Alternativt kan du tänka: KÄRLEK – LEVER – INOM – MIG eller, JAG – ÄLSKAR MIG – SJÄLV, eller kanske LIVET – KOMMER – ORDNA – SIG. Vad som helst som positivt kan hjälpa dig i den situationen som stressat dig.

Glöm inte att andas ❤

TIPS 2 – Att coacha sig själv

Här kommer en övning för dig att lista ut vad som egentligen är viktigast för dig och kanske få svar på vad du ska göra härnäst för att leva så lyckligt som möjligt.

Sätt dig skönt och ta några djupa andetag. Andas in tre gånger i lugt tempo och ut tre gånger – försök att göra andetagen längre för var gång, upprepa tills du känner dig lugn. Blunda och slappna av. Tänk  på en stund i livet där du mådde riktigt bra, minns hur det kändes? Minns du var du var? Låt det komma fritt, kontrollera det inte. Vem är där med dig? Vad gör ni? När är det här? Känner du några dofter, någon energi i kroppen eller annan fysisk sensation? Är det väldigt diffust så låt det vara det, det finns ingen prestation över att minnas något speciellt.

Sitt i känslan en stund och le för dig själv.  När du är redo så kom tillbaka till nuet och skriv ner några nyckelord av händelsen eller vad det var du kände. Ex. gräsmatta, skog, lugn, skoj, kalas, barndom, natur, stad, resa, arbete, fritid, familj, kärlek, passion.

Vad betyder det du skrivit ner för dig? Är det något av det du skrivit ner sånt du saknar och vill ha mer av i ditt liv? och i så fall, hur ska du gå tillväga för att få det? och när tar du första steget?

TIPS 3 – xx

Under bearbetning