Om Carin

When you get, give. When you learn, teach.

-Maya Angelou

Jag heter Carin och bor sedan 2004 i Stockholm men är uppvuxen i Ilsbo utanför Hudiksvall i norra Hälsingland. Uppvuxen med skog och natur omkring mig är det där jag finner inre ro och hämtar kraft. Jag trivs bra även i ett upptempo stadsliv och älskar verkligen Stockholm och dess utbud av restauranger & konserter och det är dessutom väldigt vackert här!

Född i stjärntecknet tvilling har jag naturligt lätt att ta fram flera sidor ur min personlighet och ser det som en styrka. Man kan faktiskt säga att det är det som är min superkraft, om jag skulle definiera en; att jag kan prata lite om vad som helst med vem som helst. En som skapar kontakt, nätverk och med enkelhet rör mig i vitt skilda sociala plattformar och sammanhang.

Jag är en spirituellt intresserad och andligt öppen person med en helhetssyn på hälsa där både kropp och själ får ta plats. När jag pratar om att titta på hälsa och välmående som ett komplext ekosystem – där alla delar är beroende av varandra handlar det för mig om att på ett privat plan inventera både känsloliv och fysiskt mående. Att ta vårt egna ansvar över hur vi mår och vad för energi vi bär med oss både för oss själva men också de vi möter. I kombination med att i yrkeslivet sträva efter jämställda och engagerade arbetsplatser som hjälper oss utvecklas, som skapar möjligheter och ger oss de verktyg och stöd vi behöver och som strävar en bra balans medan arbetstid och fritid.

Familj, privata relationer, arbetsrelationer, sömn, det förflutna och oro över framtiden, ekonomi, fysisk- och psykisk hälsa, arbete, fritid, möjlighet och tid till reflektion… och mycket mer. Allt hänger ihop i ett, det går inte att ordna det ena och räkna med att resten faller på plats. Och det är heller inte enkelt – att ta steget mot och slutligen lyckas leva det liv vi drömmer om.

Men det är möjligt!

Det går inte nog många gånger att säga; Ha tillit till processen. Och jag vet att det kan kännas tungt ibland, eller omöjligt till och med. Tro mig, jag var varit där och kommer med stor sannolikhet hälsa på där igen, för så är livet. Men med rätt verktyg kommer vi tillbaka snabbare och snabbare för var gång. Och med tillit och tilltro till oss själva och vår potential finner vi vägen fram.

Du har styrkan och modet, lita på det.