This post is also available in: enEnglish (Engelska)

Att göra förändringar i livet stora som små kräver mod, tålamod, engagemang och vilja. Det är inget som händer över en natt. Jag hjälper gärna till på de vis jag kan, du är välkommen att utforska via menyn eller klicka dig vidare här; Handledning, Coaching, Reiki, Kostrådgivning, Onlinekurser, Föreläsning, Gratis rådgivning.

Det finns få ställen som är så snåriga som våra egna tankar. Det är väldigt lätt att tappa bort sig, fastna i gamla tankemönster och att ibland känna sig maktlös inför livets dilemman.

Det som är så kraftfullt med coaching är hur vi röjer hindren och hittar vägen framåt igen, alltid fokuserade mot vårt önskade mål och med strukuterade handlingsplaner för att hålla kursen. Det är verkligen applicerbart på i stort sett allt vi vacklar inför eller kör fast i.

Processhandleningen ger en annan dimension och är ett oerhört viktigt verktyg till att skapa fungerande grupper, såväl på den ideella föreningen som på arbetsplatsen, eller för den delen för den personliga utveckligen av exempelvis ledarskap i en individuell chefshandlening.

Hälsa genom kost och stressreducering blir viktigare och viktigare, inte bra privat utan för företag med ökad press och sjukskrivningar. Hälsosamma medarbetare gör ett bättre jobb, är inte sjuka lika ofta och trivs bättre på sin arbetsplats. Jag hjälper gärna till med hälsocoaching eller inspirationsföreläsningar för att bidra till ett mer hållbart arbetsliv, ökat fokus, mental prestation och kreativitet.  För privatpersoner tittar jag gärna på en helhetsbild där jag kan stötta mer som ”livscoach”, men kan såklart vara din sparringpartner för renodlad kostrådgivning om det är behovet. Det kan vara ett 21-dagars kostprogram, rådgivande samtal eller hjälp med recept och planering.

Jag utbildar i Reiki och erbjuder det som behandlingsmetod vid till exempel smärta och stress, ångest och fysiska och mentala spänningar. Reiki klassas idag som rehabiliterande friskvård av Skatteverket.

Boka tid